Skip to content

Familie Van den Weg

Vanaf het moment van ontvangst en het eerste oriëntatiegesprek tot aan de installatie, oplevering en afhandeling van het servicepunt liep alles gesmeerd bij Middelkoop!

Er was voldoende ruimte voor maatwerk en persoonlijke aanpassingen aan onze keuken. In het gesprek hebben we behoorlijk gedetailleerde tekeningen gemaakt, maar gelukkig konden we hier verschillende variaties van maken om tot praktische indelingen te komen die binnen onze muren en ruimtes mogelijk waren.

Het eerste gesprek verliep verkennend en vrijblijvend. Er werd goed geluisterd en vrij snel kwamen we tot een richting. De vervolgafspraken gingen meer in op de details, maar de grote lijnen stonden al snel. Het was handig dat we veel in de showroom konden zien, waardoor we niet alles uit boekjes hoefden te kiezen.

Eventuele wijzigingen of aanpassingen tijdens of na de installatie werden snel en duidelijk afgehandeld. Er was ruimte voor flexibiliteit en extra kosten werden helder gecommuniceerd. Zelfs afstemmingen met de aannemer verliepen vlot en zonder gedoe.

We kwamen bij Middelkoop terecht via vrienden uit Utrecht die goede ervaringen hadden. We zijn eerst op verkenning gegaan en uiteindelijk zijn we daar gebleven tot de afronding van ons project.

We zouden Middelkoop zeker aanraden aan anderen. Als je op zoek bent naar iets wat goed in elkaar zit en je geen gedoe wilt met louche keuken dealers, dan moet je naar Middelkoop. De manier waarop zij werken is een stuk prettiger en persoonlijker, dus absoluut een aanrader.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.