Skip to content

Familie Van den Bor

Middelkoop heeft onze verwachtingen wat betreft kwaliteit, service en tevredenheid waargemaakt.
We zijn dan ook tevreden met het resultaat en de geleverde service. Onze ervaring met Middelkoop was buitengewoon positief. We besloten op zoek te gaan naar een nieuwe keuken nadat we goede recensies hadden gehoord en aanbevelingen van anderen hadden ontvangen, dus besloten we Middelkoop een kans te geven. Hun prijs-kwaliteitverhouding leek de beste keuze voor ons.

Het personeel bij Middelkoop was vriendelijk en behulpzaam. Ze namen de tijd om ons te assisteren bij het kiezen van de keuken en waren geduldig terwijl we verschillende opties overwogen, zoals kleuren en ontwerpmogelijkheden. Ze waren flexibel en stonden open voor wijzigingen in ons ontwerp, zelfs nadat we meerdere keren terugkwamen. Ze pasten het aan volgens onze wensen.

Gedurende het proces werden we uitvoerig geïnformeerd en geadviseerd, zoals bij het kiezen van de juiste modellen van een spoelbak en een stoomoven, zodat alles goed was afgestemd op ons gebruik.

Bij de levering van de keuken bleek dat de spoelbak niet paste. Dit werd echter snel verholpen door de juiste spoelbak te leveren. Ook de nazorg is uitstekend. Er was wat beweging in het aanrechtblad. Nadat we dit hadden gemeld, volgde er snel reactie en werd het probleem naar tevredenheid opgelost.

De installatie verliep efficiënt en was keurig gedaan. Ondanks dat de monteur alleen kwam, werd de keuken eerder dan gepland opgeleverd.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.