Skip to content

Familie Van den Berg – Hiralal

Thuis in bouwen, binnen deze projectontwikkelaar viel ons huis, gaven ons een tip voor ons sanitair. ‘Middelkoop,’ zeiden ze. Bij een andere winkel zijn we nog wel even binnengelopen, hebben rondgekeken en zijn weer vertrokken. Maar bij Middelkoop voelden we ons meteen op ons gemak.

De begeleiding vanaf het begin was geweldig. Danny nam de leiding, besprak alles met ons, bracht nieuwe ideeën in en liet ons alles zien. Zijn advies was waardevol. Ook bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door het personeel. We hadden nog geen ideeën voor onze badkamer en toilet, maar Danny liet ons alles zien en gaf stap voor stap advies. Het verkoopproces verliep soepel, en Jan, de monteur, was altijd beschikbaar en behulpzaam. Het eindresultaat is een prachtige en fijne stoomcabine in combinatie met een douche boven en een doucheruimte beneden. Plus de mooie toiletruimtes.

De kwaliteit van de geleverde materialen overtrof onze verwachtingen. Alles staat als een huis! We hebben Middelkoop al aan anderen aanbevolen, en zij zijn ook naar hen toe gegaan.

Middelkoop is betrouwbaar. Je krijgt echt waar voor je geld. We hebben alleen maar positieve dingen te melden! Ze maken waar wat ze zeggen. We zijn meer dan tevreden!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.