Skip to content

Familie uit Utrecht

Onze ervaring met Middelkoop is echt top.
Ze blinken uit in meedenken en service en geven je het gevoel dat alles mogelijk is. Eva heeft ons geholpen en zij was geweldig. Ze keek goed naar het plan van de interieurarchitect en was enthousiast, maar stelde ook kritische vragen over de praktische kant ervan. Dit voegde echt waarde toe, want een architect richt zich vooral op het esthetische, terwijl functionaliteit soms over het hoofd wordt gezien. Eva kwam met een briljante oplossing voor onze trapkast, waar we al twintig jaar van baalden. Nu maakt het deel uit van de keuken en ziet niemand meer dat het een trapkast is.

Het assortiment en de beschikbaarheid van keukenaccessoires en -apparaten bij Middelkoop was ook prima. Er was meer dan genoeg keuze binnen de lijn waar we naar keken. We zijn ook bij andere zaken geweest, maar de keuze moet je aanspreken én je moet een klik hebben met de adviseur. Gelukkig was Eva ook super vakkundig en liet ze alles uitgebreid zien. Sommige dingen waren niet standaard en werden op maat voor onze keuken gemaakt, waardoor de monteur hier en daar een uitdaging had maar hij wist alles perfect te realiseren. Eva was kritisch, maar als iets echt onze wens was, maakte ze het mogelijk.

Het prijsbeleid bij Middelkoop was duidelijk en transparant. ‘What you see is what you get’. De prijsstelling was super goed in vergelijking met andere offertes die we hadden bekeken.

Tevens uitstekende service, want toen er wat misging, werd dit snel en op een mooie manier opgelost. Ze waren niet moeilijk en kwamen met een passende oplossing. Ook de levering van de vaatwasser verliep supersnel; vrijdagmiddag bleek dat het aanvankelijk gekozen model niet paste in onze keuken , maar maandag stond de juiste al voor de deur en werd direct gemonteerd.

We hebben gebruikgemaakt van referenties van eerdere klanten, vooral van een collega die super positief was over Middelkoop. Dit gaf ons veel vertrouwen. Ook kregen we tips voor aannemers via Middelkoop, wat aangeeft dat het personeel echt betrokken is bij de klanten en samen streeft naar kwaliteit. Het feit dat ze verantwoordelijkheid durven te nemen, maakte voor ons het verschil.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.