Skip to content

Familie Teunissen

Vooral omdat onze vorige keuken ook van hen was en we daar super goede ervaringen mee hadden, zijn we weer bij Middelkoop terechtgekomen.
 Onze aannemer wilde ook graag met Middelkoop werken. Gezien de positieve verhalen en ervaringen in onze omgeving leek ons dat dus een goed plan.

Met Hans Mulder hadden we gelijk een goede klik. Het waren gezellige gesprekken waarin we wel 2 à 3 keer meer dan 2 uur hebben doorgebracht. Hoewel hij ons een stoomoven wilde verkopen waar we in eerste instantie nee tegen zeiden, heeft hij dit toch voor elkaar gekregen. Achteraf zijn we er blij mee en willen we zelfs meer met de stoomfunctie gaan doen. Ook hebben we een Workshop bij Miele op de planning staan.

Chris heeft ons geholpen met de badkamer. Het was een goed gesprek waarbij hij aanvoelde wat we wilden en ons hielp met het maken van keuzes.
Toen we voor de vorige keuken bij veel showrooms langsgingen, viel de afwerking bij Middelkoop altijd op; mooi en perfect tot in detail.

Het feit dat je pas achteraf betaalt, is heel prettig. Tot nu toe is de service ook uitstekend geweest; de puntjes die er waren, zijn goed opgelost.

De montage verliep goed en we zijn er heel blij mee. We zijn perfectionistisch, maar ze hebben echt een top team naar ons gestuurd. De monteur snapte precies hoe we het wilden hebben. We hoefden ons er gewoon niet druk over te maken. Ze denken aan dingen waar je zelf niet aan zou denken. Samen kom je echt tot bijna het perfecte plaatje.

We zouden Middelkoop zeker aanraden aan anderen. Het advies is goed en we hebben ook kennissen die keukens van Middelkoop hebben en ook goede ervaringen hebben. Zelf heeft Robert ook 2 jaar keukens verkocht, maar dat was in een heel andere stijl. Bij Middelkoop word je ontzorgd en krijg je eerlijk advies!

Vanaf dag 1 zag alles er tip top uit!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.