Ga naar hoofdinhoud

Familie T.

Deze klant is bij Middelkoop Culemborg terecht gekomen in samenspraak met onze vaste aannemer, gebroeders Blokland. Voor dit specifieke project waren wij de toegewezen leverancier.  Normaliter zou de aannemer het installatiewerk verrichten. Gezien de oplevering aanstaande was behoorde dit niet meer tot de mogelijkheden en kwam de vraag of Middelkoop de installatie wilde verzorgen en die uitdaging zijn wij aangegaan.

De klant heeft bij ons de gehele woning ondergebracht. Keuken, badkamer en toilet maar ook vloer en de inbouwkasten. Compleet ontzorgen noemen wij dat. Geweldig dat deze klant zoveel vertrouwen toonde in ons bedrijf. Alle keuzes waren in een dag gemaakt en de overige details liet hij over aan de adviseurs.

Een prachtig eindresultaat met luxe producten. Hier gaat de klant veel plezier van hebben. Wij bedanken de klant dan ook voor zijn gestelde vertrouwen.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.