Skip to content

BureauBB

”Binnen het nieuwbouwproject was Middelkoop de aangestelde keuken- en badkamer leverancier. Zodoende zijn we met elkaar in contact gekomen. Daarnaast heeft Middelkoop bij mijn vorige appartement de keuken en de badkamer ook geplaatst.

Voor de keuken hadden we contact met Johan en voor de badkamer met Danny. We hebben de gesprekken met beide adviseurs als heel goed ervaren. In eerste instantie wilden we een donkerblauwe keuken, maar in mijn functie als interieurontwerper bij BureauBB, blijf je ontwikkelen en een half jaar later hebben we het hele interieur-schema omgegooid naar natuurlijke kleuren. Voor Middelkoop geen probleem en we zijn hierin perfect geadviseerd! Ondanks dat we toen nog in Londen woonden, hebben we onder andere via FaceTime, toch heel veel contact gehad. Gezien de afstand was het niet mogelijk om regelmatig naar de showroom te gaan. Daarom hebben we verschillende samples toegestuurd gekregen, zodat we toch de kleuren en materialen konden bekijken.

Eenmaal in Nederland ging de levering goed en adequaat. Met degene die de montage uitvoerde, hadden we fijn contact. Ook de tegelzetter was heel toegankelijk en snel in communicatie. We wilde een muur gestuct hebben, wat veel meer tijd kostte voor de tegelzetter. Deze ging hier perfect mee om en het was geen enkel probleem. Op twee verdiepingen hadden we twee verschillende soorten marmer tegels. Enkele waren per ongeluk verwisseld en verkeerd getegeld. Toen we dit met de tegelzetter bespraken, zijn deze keurig vervangen voor de juiste tegels.

De diensten van Middelkoop zouden we omschrijven als hoogstaand en exclusief. Evenals de prijs-kwaliteitsverhouding en de service, deze zijn echt boven verwachting goed!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.