Skip to content

Familie Rijsbergen

Na onze eerdere aankoop bij hen was het voor ons geen twijfel om naar Middelkoop te gaan, vooral omdat Joost en Hans elkaar al kenden.

Vanaf het allereerste begin tot het eind zijn we heel fijn geholpen. Er was een goede samenwerking, korte lijntjes en het was professioneel. Ze begrijpen wat je wilt en wat je zoekt en komen met een plan. Het was heel fijn om zo geholpen te worden; samen kwamen we tot datgene wat we in ons hoofd hadden. Hoewel we als leken binnenkwamen, wisten zij precies wat er op de markt is, en dat was heel fijn bij het adviseren en het maken van keuzes.

Danny heeft ons geholpen met de badkamer. We wisten niet wat we wilden en hadden geen ideeën. Vanaf een tekening van de oppervlakte wist Danny met zijn creativiteit een heel ander plaatje neer te zetten dan wij in eerste instantie voor ogen hadden. Toen we iets nieuws zagen in de showroom, wisten we dat dat eigenlijk onze badkamer moest worden.

Voor de keuken hadden we een model gezien op de website dat we heel mooi vonden, maar in de showroom twijfelde Joost of dit wel was wat we zochten. Na een gesprek en het aangeven van onze stijl, kwam Hans met twee samples van wat ook mogelijk was. We vonden een bepaalde houtkleur heel mooi, maar een hele keuken ervan zou te veel zijn, dus hebben we een ander materiaal erbij gezocht wat voor een schitterend geheel zorgt.

Henk heeft ons uitstekend geholpen met de vloer. Nadat we de badkamer en keuken hadden uitgezocht, hebben we daar de vloer bij gezocht. Zo hadden we alles bij elkaar. We zijn heel goed geadviseerd, omdat we in een appartementencomplex zitten waarbij je rekening moet houden met geluiden. Al kostte het wat meer, we kregen de beste isolatie qua geluid, zodat de contactgeluiden naar andere appartementen minimaal zouden zijn.

Montage en service staan hoog aangeschreven, we zijn vol lof over Middelkoop!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.