Skip to content

Familie Mansfeld

Middelkoop is echt een topbedrijf.
De medewerkers doen enorm hun best om aan onze ontwerpwensen te voldoen. Ze hebben een ruime keuze aan hoogwaardige producten.

We hadden ons eigen ontwerp van het interieur al klaar, dus het was makkelijk om producten van Middelkoop te vinden die daar perfect bij pasten. Er was genoeg keuze in stijlen, materialen en apparatuur bij Middelkoop, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte.

 We konden onze keuken en badkamer helemaal aanpassen zoals we wilden, wat echt handig was.

 De prijs van de keuken en badkamer bij Middelkoop was redelijk vergeleken met anderen, en dat kwam overeen met de kwaliteit van de spullen en de goede service.

Tijdens het proces hadden we wat missende onderdelen in de keuken, maar na een gesprek met het Middelkoop-team was dat meteen opgelost.

Adriaan Deij en Danny Rozema van Middelkoop hebben echt indruk op ons gemaakt. Ze deden extra moeite om oplossingen te vinden die perfect pasten bij ons ontwerp. Daarom zouden we Middelkoop zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een keuken of badkamer.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.