Skip to content

Familie Kreugel

‘Zeer klantvriendelijk, meedenkend, aardige dames aan de telefoon, en een super goede service, zelfs als de keuken al jaren oud is! Zo zou ik Middelkoop omschrijven. Een grote aanrader dus!’

Ik heb een hele tijd bij Miele gewerkt, en nu het tijd was voor een nieuwe keuken, ben ik doorgestuurd naar Middelkoop. Toen ik bij Miele vandaan kwam, was ik in de veronderstelling dat ik precies wist hoe en wat ik wilde. Nadat ik een afspraak gemaakt had met Hans, zei ik tegen hem dat ik zo klaar was en dat ik wist wat ik wilde. Maar dat liep anders! Uiteindelijk hebben we nog twee lange afspraken met Hans gehad. Daar nam hij ruim de tijd voor en we hebben alle dingen besproken, ook dat waar we zelf niet aan gedacht hadden. Zo kwam er iets meer loopruimte, door het keukenblok net iets om de hoek van een muur door te laten lopen. Daardoor werd het geheel ook speelser.

Gebroeders Van der Ree-Doolaard hebben de keuken geplaatst. Heel rustige mensen die super netjes werken. Het ging heel snel, ze waren stipt op tijd en zorgden ervoor dat alles netjes afgedekt werd, waardoor er nergens beschadigingen zijn ontstaan.

We zijn heel erg blij met het zitje aan het kookeiland. Ik had niet gedacht dat ik daar zou gaan zitten, maar ik gebruik de barkrukken erg veel! De Quooker is ook echt een aanrader evenals de kookplaat. Hiervoor kookten we op gas, maar ik wil niet meer terug nu we elektrisch gewend zijn.

Na plaatsing zat er een deurtje iets scheef, maar zodra de monteur in de buurt was, is deze weer afgesteld. Geweldig!

Bij aanschaf van een nieuwe keuken is het handig om wat staaltjes van meubels, kleurtjes of verf mee te nemen om dit in de showroom te kunnen vergelijken. Neem vooral wat je zelf mooi vindt en niet wat op dat moment een trend is.

We zijn bijzonder tevreden over Herman die bij ons de vloer heeft gelegd. Hij overlegd precies hoe hij wil beginnen qua patroon, hoe dat uitkomt bij de wanden en kijkt samen hoe de vloer gelegd moet worden. Vooral de afwerking met de plinten heeft hij echt heel netjes gedaan! Doordat de vloer niet exact vlak is, heeft hij de plinten helemaal met de hand op maat gemaakt waardoor het perfect aansluit. We zijn echt heel erg blij met zowel de keuken als de vloer!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.