Ga naar hoofdinhoud

Familie Koppers

“We komen met Middelkoop in aanraking door onze aannemer. In eerste instantie gaan we alleen voor een keuken, totdat we erachter komen dat we er ook voor de badkamer terecht kunnen. Dat vinden we erg handig. Door beide adviseurs zijn we vakkundig en professioneel geholpen. We kunnen eerlijk naar elkaar zijn.”

“Een wijnkast in de keuken vinden we belangrijk, evenals een stoomoven en een kleine bar. Onze architect geeft het advies om voor een L-vormige keuken te gaan. Nadat de tekeningen zijn gemaakt, is het geen probleem om veranderingen door te geven. In de badkamer willen we geen glimmende tegel en het geheel moet onderhoudsvriendelijk zijn. Ook heeft een vrijstaand bad onze voorkeur. De bouw en Middelkoop Culemborg hebben onderling contact over de technische tekeningen. Daar hebben we veel tijd mee gewonnen.”

Keuken

Badkamer

“In drie dagen is de keuken geplaatst, waarbij er hard is gewerkt. De monteurs brengen eigen ideeën in. Dat is prettig. De montage van de badkamer gaat ook goed. Het zou misschien leuk zijn als Middelkoop meer demo’s zou geven of bijvoorbeeld workshops aan zou bieden. Zodoende kunnen mensen alvast met de apparatuur werken.”

“Middelkoop is een bedrijf waar je je als klant op je gemak voelt. We hebben het gehele proces als heel positief ervaren. We hebben al een aantal mensen naar hen doorgestuurd.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.