Skip to content

Familie Kooyman

Als werkvoorbereider-projectleider bij Aannemersbedrijf Van Leeuwen werk ik al lange tijd op projectbasis samen met Middelkoop.
Onlangs hadden we nog contact met Middelkoop voor de inrichting van 14 woningen. Danny Rozema, normaal gesproken bekend van offertes, fungeerde nu als onze adviseur. Zijn aanpak zorgde voor een vlotte samenwerking, waarbij Middelkoop het materiaal leverde en wij ervoor zorgden dat alles gemonteerd werd.

Samen met Femke dachten we na over onze wensen en kwamen we met het wensenpakket naar Danny. Hij begreep wat we wilden: een rustige basis met de mogelijkheid om later met accessoires de aankleding vorm te geven. Bij Middelkoop wisten we waar we aan toe waren, wat het proces prettig maakte. Het was niet zomaar het kopen van een badkamer; we voelden ons gewaardeerd.

Informatie en advies waren altijd beschikbaar en duidelijk. Danny kwam met een pakket dat perfect bij ons paste, inclusief details zoals tegelverdeling, waarvan ik het ook leuk vind om over na te denken en mee te puzzelen. Flexibiliteit was ook een pluspunt. Geen haastige beslissingen; bij Middelkoop begrepen ze dat keuzes tijd kosten.

Middelkoop stond waar nodig voor ons klaar. En als er een probleempje was, zoals een tekort aan tegels vanwege een wijziging in de verdeling, hielpen ze ons snel aan nieuwe tegels.

De overtuiging dat ze kwaliteit leveren, samen met goede service, bevestigde ons vertrouwen in Middelkoop. Het gevoel van welkom zijn bij elke stap, de tijd om na te denken, en het unieke assortiment van Middelkoop onderscheidde hen van de rest.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.