Skip to content

Familie K.

”Voor onze eerdere woning hadden we elders een keuken aangeschaft. Nadat we ingeloot werden bij een nieuwbouwproject waarbij Middelkoop betrokken was, zijn we bij hen langs gegaan.”

We zijn naar de showroom geweest om een beeld te krijgen van het assortiment. Wat we in ons hoofd hadden, was niet direct te vinden in de showroom. We hebben ruim de tijd gekregen en genomen om na te denken hoe we onze keuken zouden kunnen inrichten. De adviseur dacht hierin praktisch en technisch goed mee. Daarbij hielden we de prijs voortdurend in de gaten. Dit heeft uiteindelijk een prachtig eindresultaat opgeleverd, waar we heel blij mee zijn. 

We kookten eerst op gas, nu zijn we overgestapt op inductie. Dat was best even wennen, maar alles werkt goed en we zijn tevreden over de kwaliteit van de apparatuur.

De koelkast die wij hadden besteld, was niet leverbaar op dat moment. We kregen toen voor dezelfde prijs een beter type koelkast geleverd, waar we uiteraard blij mee zijn. Verder was alles leverbaar, wat bijzonder is in deze tijd.

De montage van zowel de vloer als de keuken is goed én snel gedaan. De keuken is zaterdag geleverd. Maandag is het eerste deel geplaatst en dinsdag is het afgemaakt. De vloer werd een week ervoor gelegd, zó strak dat er bij de dorpels geen kitnaadje nodig was. Alle verpakkingsmaterialen zijn weer keurig opgehaald en alles werd netjes achtergelaten.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.