Skip to content

Familie Huisman

Onlangs hebben we onze keuken, badkamer, toilet en vloeren gekocht bij Middelkoop en het hele proces was werkelijk een feestje! Vanaf het moment dat we de showroom binnenliepen, voelden we ons direct welkom en op ons gemak. De sfeer was gezellig en het personeel was ontzettend deskundig. Ze namen echt de tijd voor ons en hielpen ons bij elke stap van het proces. We waren er een volledige dag en kregen een kopje koffie, gebakje en lunch aangeboden. Heel gastvrij en gezellig!

Wat ons naar Middelkoop trok, was het feit dat ze alles konden leveren wat we nodig hadden, van keuken tot badkamer, vloeren en toiletten.

Het verkoopproces verliep ontzettend soepel. Het personeel was behulpzaam en deskundig, en ze dachten echt met ons mee. Ze hadden veel kennis van zaken en konden ons goed adviseren over kleurcombinaties etc. De communicatie met het personeel was ook uitstekend. Altijd als we vragen hadden, kregen we snel antwoord en als er iets aangepast moest worden aan de werktekeningen, werd dat direct geregeld.

Wat betreft de kwaliteit, we zijn meer dan tevreden. Alles voldoet absoluut aan onze verwachtingen. Het personeel wist waar ze het over hadden en durfde ook te adviseren als ze dachten dat iets beter kon. Geen gladde verkopers, maar eerlijke en betrouwbare mensen.

De leveringen en installaties verliepen ook zonder problemen. De onderaannemers waarmee Middelkoop werkt, leverden uitstekend werk. En wat betreft de afgesproken levertijden en installatiedata, daar was niets op aan te merken. Alles verliep precies zoals afgesproken. Zelfs tot in de bouwvak toe, waar ze extra moeite deden om alles op tijd af te krijgen.

Kortom, onze ervaring met Middelkoop was buitengewoon positief en we zouden het iedereen aanraden die op zoek is naar een nieuwe keuken of badkamer. Het was echt een plezier om met hen samen te werken!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.