Skip to content

Familie Hoogeveen

”Nou, wij hebben met plezier een keuken en badkamers gekocht bij Middelkoop.” Het ging allemaal heel soepel, binnen slechts één dag was alles geregeld, en er deden zich geen problemen voor. Die mevrouw in de winkel was echt heel aardig, ze heette Eva. We hadden veel keuzemogelijkheden voor zowel de keuken als de badkamers, en we konden alles in één keer regelen.

We hadden voor Middelkoop gekozen omdat onze architect ons had gewezen op hun showroom. De buren van onze zoon hadden eerder ook een keuken bij Middelkoop gekocht en waren erg tevreden, dus dat gaf ons het vertrouwen om naar hen toe te gaan.

Het verkoopproces verliep heel vlot, en de medewerkers waren erg behulpzaam. Gelukkig wisten we al wat we wilden qua kleur en stijl, dus hoefden we niet meerdere keren terug te komen. Alles voldeed aan onze verwachtingen, en dat is niet altijd het geval bij andere zaken. We voelden ons echt op ons gemak en konden alles vinden wat we wilden. We wilden ook schuifwandkasten bij Middelkoop bestellen, maar daarvoor moesten we een aparte afspraak maken vanwege de drukte. Dit zou voor ons te veel tijd kosten, dus hebben we die elders gekocht. Uiteindelijk hebben we onze keuken bij Middelkoop gekocht en door hen laten plaatsen. De badkamers komen ook van Middelkoop, maar de aannemer heeft de installatie verzorgd.

De kwaliteit van de geleverde keuken en badkamers voldoet zeker aan onze verwachtingen. Middelkoop biedt een breed scala aan producten, zelfs zoveel dat we nog over het ene idee aan het nadenken waren terwijl we in de showroom alweer nieuwe ideeën zagen. De medewerkers hadden geduld en wisten waar ze het over hadden. Eva, die de keukens verkoopt, was heel professioneel en deskundig.

Eva is zo gedreven dat ze de klant van A tot Z wil ontzorgen. Bij Middelkoop kun je van alles kopen. We zagen bijvoorbeeld een tafel in de showroom die ons erg aansprak. Volgens Eva verkochten ze die niet, maar ze kon het wel voor ons regelen, dat noem je service!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.