Skip to content

Familie Hol

”Bij binnenkomst in de showroom van Middelkoop valt meteen op dat deze ruimtelijk van flink formaat is en een sfeervolle uitstraling heeft.” De showroom bood zo’n breed scala aan opties dat het soms lastig was om een keuze te maken, maar dit gaf ons ook veel inspiratie en mogelijkheden om te overwegen.

We zijn van mening dat er zoveel variatie is dat iedereen kan slagen bij Middelkoop. Er zijn voldoende materialen en apparaten beschikbaar zodat je de keuken of badkamer precies naar je eigen wensen kunt samenstellen.

 

Wat betreft aanpassingen, niets bleek te moeilijk voor Middelkoop. Ze zijn in staat om de keuken of badkamer zo aan te passen dat zelfs de lastigste hoeken in je woning goed benut kunnen worden.

We werden door vrienden en familie aangeraden om naar Middelkoop te gaan, en we willen anderen dit ook zeker aanraden. Service en persoonlijkheid staan bij Middelkoop centraal.

Eerlijk gezegd hebben we niet veel naar andere aanbieders gekeken, omdat we weten dat Middelkoop goede kwaliteit materialen en apparaten verkoopt.

De prijs is misschien niet vergelijkbaar met die van goedkopere aanbieders, maar je krijgt waar voor je geld. Daarbij verliep het hele aanschafproces vlekkeloos, van de levering van de materialen en apparaten tot de installatie en montage ervan.

Bij Middelkoop hebben we te maken gehad met een drietal verkopers, Hans, Henk en Elise. Deze personen kenden we al en hebben bij ons de indruk achtergelaten zoals we die van hen ook gewend zijn: open en eerlijk. Als wij een idee voor ogen hadden dat bijvoorbeeld in de praktijk niet praktisch was, dan werd ons ook duidelijk gemaakt en gewezen op een beter alternatief, zonder enige vorm van dwang.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.