Skip to content

Familie Hartigh

Waarom Middelkoop?”
Mijn zus heeft haar keuken daar gekocht, de kapster heeft een keuken en een badkamer gekocht en na alleen maar lovende feedback was het voor de hand liggend dat wij ook naar Middelkoop zouden gaan. Mijn oom tegelde verschillende keren voor Middelkoop en die zei al: “Als je daar koopt, zit je goed!

Het hele proces, dat is een leuke. We kwamen aan met een unieke pvc tegel, die we bij een andere winkel hadden gezien. Heel tof, vonden we zelf. Die tegel was dan ook ons uitgangspunt. Maar dat was niet mogelijk bij Middelkoop. Heel ons idee was daar echter op gebaseerd, dat werd dus schakelen. Een pvc vloer was sowieso een no-go. Daar stond Middelkoop namelijk niet achter, gezien de garantie op waterdichtheid. Dus zijn we opnieuw begonnen en hebben we in de showroom een heel nieuw plan ontwikkeld wat uiteindelijk perfect aansluit bij ons en waar we absoluut heel blij mee zijn.

De jongens zijn helemaal weg van de regendouche. Zelf ben ik erg blij met de opbergruimte. In de vorige badkamer hing er een kastje boven de wc, waardoor er nog weleens iets uit het kastje ín de wc viel. En de wasbak, die maakt het plaatje compleet!

Als je de showroom in Culemborg binnenkomt, voel je je direct welkom. Het is een mooie zaak, prachtig! Je kunt er enorm veel ideeën opdoen.

Middelkoop scoort hoog wat ons betreft. Er is veel keus, de verkopers zijn kundig, nemen uitgebreid de tijd om alles te laten zien en denken met je mee. Je voelt je ook niet snel bezwaard om nog eens extra over iets na te denken. Soms veranderden onze ideeën omdat we weer iets gezien hadden. Zelf ben ik best besluiteloos, maar dat was nooit een probleem. We zijn dan ook dik tevreden!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.