Skip to content

Familie Hagenbeuk

We hebben Middelkoop gevonden via Miele, nadat we geïnteresseerd raakten in de Next keuken die we bij Miele zagen. Het feit dat Middelkoop een erkende dealer was, gaf ons het vertrouwen om met hen in zee te gaan.”

Onze aannemer heeft de voorbereidingen getroffen, en vervolgens kwam een gecertificeerde (Next) monteur van Middelkoop om de keuken te installeren. De samenwerking verliep vlekkeloos, en ze dachten zelfs tot het laatste moment met ons mee, zoals bij het aanpassen van de lampjes onder het aanrecht.

Eenmaal bij Middelkoop in de showroom was er voldoende beschikbaarheid van showroommodellen en samples, vooral voor de Next keuken waar we voor gingen. De opstelling die we in de showroom zagen, een eiland, inspireerde ons, maar dat paste niet bij onze ruimte. Gelukkig hebben we met de hulp van Middelkoop een strakke keuken kunnen realiseren die perfect bij onze wensen past.

We hebben veel aandacht besteed aan details, vooral na een workshop bij Miele waar we zagen hoe belangrijk het is om de juiste keukenapparatuur te hebben. Gelukkig heeft Middelkoop ons uitstekend geholpen bij het maken van keuzes, zodat we de fouten die anderen maakten konden vermijden.

Stef van Middelkoop heeft ons enorm goed begeleid en geadviseerd tijdens het hele proces. Hij dacht met ons mee, juist ook toen het ging om details zoals de indeling van de keukenlades. Zijn betrokkenheid maakte echt het verschil.

Middelkoop heeft heel goed geluisterd naar onze specifieke wensen en behoeften. Hoewel we verliefd waren op een bepaalde opstelling die niet mogelijk was in onze ruimte, hebben ze het ontwerp zo aangepast dat het perfect bij ons paste.

Wat betreft de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de geleverde keukenmaterialen en apparatuur, zijn we zeer tevreden. Zoals Miele zegt: “Er is geen betere”, en dat hebben wij ook zo ervaren.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.