Skip to content

Familie Engbers

We zijn ontzettend tevreden met onze ervaring bij Middelkoop.”
Er waren verschillende redenen waarom we voor hen hebben gekozen. Allereerst hebben we goede recensies gehoord, zowel van familie als van anderen in de buurt. Daarnaast waren we al eens eerder in de showroom geweest toen we in ons vorige huis de badkamer moesten vervangen. De vriendelijke ontvangst speelde zeker een rol in onze keuze.

Het proces verliep heel soepel. We hadden zelf al een idee van de indeling, maar de adviseur dacht goed met ons mee en deed een simpele aanpassing die het geheel nog beter maakte. Dit liet ons zien hoe waardevol hun advies kan zijn, omdat ze een beter inzicht hebben in de afmetingen en hoe dingen uitpakken. We waren soms bezorgd dat het te klein zou worden, maar het resultaat is fantastisch. Het klopt echt wat ze zeggen.

Tijdens de installatie waren we onder de indruk van de monteurs. Ze waren vriendelijk, begonnen vroeg en werkten hard. Ze waren precies op tijd klaar en hebben uitstekend werk geleverd. Toen we de volgende dag thuiskwamen, ontdekten we een kleine lekkage op het plafond. We belden met Middelkoop en ze stonden de volgende dag meteen voor de deur om het probleem op te lossen. Het werd snel en keurig hersteld.

We zijn vooral blij met het geheel van de badkamer. Het ziet er prachtig uit, met name de tegels. Het is precies geworden zoals we in gedachten hadden!

De service die we bij Middelkoop hebben ontvangen, was uitstekend. Alles verliep perfect en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

We zouden Middelkoop zeker aanraden aan anderen. Ze bieden goede service, prachtige producten en het personeel is vriendelijk en attent. Het is echt een fijne ervaring om met hen samen te werken.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.