Skip to content

Familie De Rijk

Open, meedenkend, klantvriendelijk en creatief. Zo zouden wij Middelkoop omschrijven. Het personeel staat naast je en denkt net zo lang mee totdat jij als klant tevreden bent.
Hoe het begon? Voor de vernieuwing hadden we hele oude badkamers. Niet dat ze uit elkaar vielen, maar het was onze smaak niet. We wilden graag een donkere vloer en meer kleur en contrast. De eerste keer naar Middelkoop hadden we alleen wat maten opgemeten en meegenomen. We hadden wel wat wensen, bijvoorbeeld een duo douche; die hadden we in het vorige huis ook en dat is heel gezellig. De kinderen wilden geen bad meer, maar uiteindelijk is iedereen toch blij dat we wel een bad hebben gekozen.

Rianne, een van de vele fijne medewerkers van Middelkoop, begon met het maken van wat schetsen. Het was ontzettend fijn dat we direct konden zien hoe dat eruit zou komen te zien. Gaandeweg puzzelde Rianne net zo lang tot alles perfect in de ruimte paste. In alle keuzes werden we helemaal vrij gelaten, maar waar nodig gaf ze wel wat sturing. Daardoor werd het maken van keuzes leuker en makkelijker. Als extra liet ze soms net wat andere mogelijkheden zien dan we in gedachten hadden, waardoor we steeds weer op de meest juiste oplossing kwamen.


Kees de Bok en zijn team hebben de montage voor ons geregeld. We hadden al eerder fantastische ervaringen met hen gehad en waren erg blij dat zij beschikbaar waren. We zijn ervan overtuigd dat de montage een uitdaging was. In ons vorige huis is Kees ook geweest en ook toen was hij heel oplossingsgericht.

Door Kees en Rianne zijn er ontzettend leuke elementen toegevoegd in de badkamer. Kees is een vakman, als het kon zouden we hem een 11 geven. Alles werd tot in de puntjes geregeld, we hadden nergens omkijken naar. Zelfs tijdens de montage keek hij mee of er soms nog een kleine aanpassing aan het stopcontact gemaakt kon worden zodat het gebruik van de badkamer nog prettiger zou zijn.

Voor iedereen die een knappe badkamer wil hebben, zouden wij het afraden om dat zelf te gaan doen. Het is het dubbel en dwars waard om hiervoor naar Middelkoop te gaan. Perfectie tot in de details!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.