Skip to content

Familie Crouwel

”Wij hebben Middelkoop leren kennen als een bedrijf dat staat voor degelijkheid en servicegerichtheid.” Onze ervaring met het adviesgesprek, geleid door Eva, was positief. Eva is geen onbekende voor ons; we hebben haar ervaren als iemand die actief meedenkt en daarnaar handelt. Wat ons in het bijzonder aansprak, is dat ze ook na ons bezoek blijft nadenken over de details en ons vervolgens belt als haar nog iets te binnen schiet.

Bij Middelkoop was er ruimte te over voor maatwerk en persoonlijke aanpassingen aan onze keuken. Onze wens was een kookeiland in zwart/antraciet met een koffiehoekje en een barretje. We hadden al veel ideeën, en alles wat we voor ogen hadden, is gerealiseerd.

Eva zorgde ervoor dat alles precies paste. Ze bouwt echt de keuken zoals wij het willen. Ze heeft goed meegedacht over de indeling, gaf advies en zorgde ervoor dat het maatwerk was zonder dat er passtukken nodig waren.

Het contact met Middelkoop gedurende het hele aanschafproces verliep prima. Er was altijd sprake van duidelijke en open communicatie. Eva belde actief als er iets was, en er werd een actielijstje opgesteld waar we niet achteraan hoefden te bellen of de zaken nog gepland gingen worden.

De montage van de keuken door Arie Rozendaal verliep uitstekend. We hebben niets op de efficiëntie en het vakmanschap aan te merken. Kortom, we zijn uiterst tevreden met het hele proces en het eindresultaat. We genieten nu dagelijks van onze prachtige keuken.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.