Skip to content

Familie Celen

Na een uitgebreide zoektocht naar een keuken kwamen we uit bij Middelkoop, en wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben!
Vanaf het allereerste moment gaf de samenwerking met de verkoopmedewerker ons een gevoel van vertrouwen.

Wat ons echt opviel, was de klantvriendelijkheid en benadering van het personeel. We voelden ons als klant niet alleen gewaardeerd, maar werden ook aangenaam verrast door de snelle reacties en het proactieve meedenken. Een perfect voorbeeld hiervan was toen er een nieuwe versie van de Quooker uitkwam; zonder aarzeling kregen wij direct de upgrade aangeboden, zelfs nadat we al akkoord hadden gegeven voor een eerdere versie. Dit toont de flexibiliteit en klantgerichtheid van Middelkoop.

We hadden ons oog laten vallen op Siemens-apparatuur en wilden een Bora-kookplaat. Het advies van het personeel van Middelkoop hielp ons bij het maken van de juiste keuzes. Zelfs toen we last-minute wijzigingen wilden aanbrengen, stonden ze open en waren ze zeer behulpzaam.

Tot aan de datum van bestellen konden we probleemloos aanpassingen doorvoeren, wat een enorme geruststelling was. Zo kozen we bijvoorbeeld laat in het proces voor een bar, en ook hier toonden ze zich uiterst flexibel.

Het installatieteam van Middelkoop maakte de ervaring compleet. Snel, punctueel, netjes en vakkundig; alles wat je kunt wensen. Ze ontzorgden ons compleet door al het afval mee te nemen.

Middelkoop overtrof onze verwachtingen op het gebied van kwaliteit, service en algemene tevredenheid. Onze keuken is niet zomaar een keuken; het is onze droomkeuken. Kortom, Middelkoop heeft van onze keukenwens een prachtige realiteit gemaakt!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.