Skip to content

Familie Bosman

Het nieuwbouwproject in De Plantage waar wij een huis van hebben gekocht, is gebouwd door De Vree en Sliepen. Zij hebben een samenwerking met Middelkoop voor het plaatsten van de keuken en het sanitair. Het voordeel is dus dat in ons geval de badkamer al was geplaatst voor de oplevering.”  Omdat de neef van mijn vriend een eigen keukenzaak heeft, hebben we alleen het sanitair bij Middelkoop afgenomen. Zelf kom ik uit omgeving Culemborg en mijn moeder heeft al eerder een keuken van  Middelkoop gehad, waardoor ik al bekend was met hen. Zij zei dan ook, je moet daar naartoe!

We hadden een heel fijn en open gesprek met onze adviseur. Samen zijn we de hele showroom doorgelopen om eerst rustig te kijken wat we mooi vonden en hoe we dat in onze badkamer konden krijgen. Doordat we via De Vree en Sliepen kwamen, had de adviseur alle tekeningen met de juiste maten al in huis. Dit was enorm handig voor het intekenen van de ruimtes. We kregen een keurig uitgewerkte offerte, waarop we nog wat dingen aangepast hebben. Nog wel naar onze zin, maar iets meer binnen ons budget. Hier ging de adviseur perfect mee om en met wat verandering van kleur en materiaal, waren we er snel over uit dat Middelkoop de badkamer mocht leveren.

Het is heel fijn dat ze meedachten over kleuren en mogelijkheden. Ik had voor het toilet een bepaald type in gedachten wat niet in de showroom te zien was. Daarin vertrouwde ik op de kennis van de adviseur, met resultaat!

Van de levering hebben we niks meegekregen, omdat alles al geplaatst was voor de oplevering van het huis. Dus dat is allemaal perfect verlopen.

Doordat Middelkoop met allemaal bekende merken werkt, weet je dat alles dik in orde is. Je ziet het er ook van af, de afwerking is netjes en de kwaliteit is heel goed.

Middelkoop heeft onze verwachtingen helemaal overtroffen. Je stelt de badkamer compleet samen met de adviseur en als je deze dan ziet nadat hij geplaatst is, dan heb je echt even een wauw-gevoel. Alles heeft zo mooi uitgepakt!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.