Skip to content

Familie Boekhout

”Wij zijn bij Middelkoop terecht gekomen via de projectontwikkelaar van ons nieuwbouwhuis, omdat Middelkoop als leverancier van de keuken was geselecteerd.” Wij kenden Middelkoop nog niet. Bij het eerste bezoek waren wij dan ook aangenaam verrast want niet alleen zijn zij verkooppunt voor keukens, maar ook voor sanitair, vloeren en kastsystemen. Door de positieve eerste ervaring, hebben wij uiteindelijk weer voor Middelkoop gekozen voor de volledige vloerafwerking, maar ook voor vaste kastenwanden in de gehele woning. Mede door de covid-pandemie was het heel erg fijn om één aanspreekpunt te hebben. Helaas was Middelkoop niet als leverancier van het sanitair geselecteerd want anders hadden wij dat ook zeker via Middelkoop laten plaatsen.

Onze ervaring in de showroom was zeer positief. De ontvangst was hartelijk, en tijdens de verkoopgesprekken werd er actief meegedacht. De medewerkers hadden oog voor ons als klant en onze stijlvoorkeuren. Hoewel we in eerste instantie voor wit gingen, brachten zij suggesties naar voren waar we zelf niet aan hadden gedacht. De showroom bood niet alleen een overvloed aan keuzemogelijkheden, maar dankzij 3D-beelden kregen we ook een beter visueel beeld van onze plannen.

Voor de apparatuur zijn we op advies naar het keukencentrum in Hoofddorp gegaan. Hier konden we in de showroom van merken als Siemens en Bosch de apparaten uitkiezen. Een adviseur bood puur advies op mogelijkheden, het opgestelde lijstje konden we vervolgens aan Middelkoop doorgeven.

Ja, we zouden Middelkoop zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een keuken, badkamer of een nieuwe vloer. We hebben dit zelfs al meerdere keren gedaan.

Voor ons was de prijs niet doorslaggevend; het gevoel en de geboden kwaliteit waren belangrijker. We hebben goede afspraken kunnen maken, en het feit dat we veel bestelden, speelde daarbij een rol.

Tijdens het aanschafproces en na de installatie zijn er wel wat punten van aandacht geweest, waarvan een deel als gevolg van onjuiste oplevering van de woning. Bijvoorbeeld voor de tegelvloer op de begane grond voldeed de deklaag niet aan de eisen waardoor er extra werkzaamheden nodig waren om de tegelvloer te kunnen leggen. Dit is op een zeer coulante wijze door Middelkoop opgelost waardoor de tegelvloer met een geringe vertraging gelukkig alsnog gelegd kon worden. Verder waren er na het leggen van de pvc vloeren op de 1e en 2e verdieping door een externe door Middelkoop ingehuurde partij issues. Ook bleven er na het leggen van de tegelvloer op de begane grond vreemde vlekken zichtbaar en daarvoor heeft Middelkoop uiteindelijk een gespecialiseerd reinigingsbedrijf ingeschakeld om dit op te lossen.

Specifieke medewerkers die een positieve indruk op ons hebben achtergelaten, zijn de eigen medewerkers Herman en Peter, die aan het werk waren in ons huis. Ook Henk Middelkoop zelf heeft indruk gemaakt door zijn meedenkende en oplossingsgerichte aanpak. De jongens van het vervoer verdienen ook een pluim, omdat ze er een sport van maakten om alles tot in huis te leveren, zelfs onder uitdagende omstandigheden zoals modderige wegen en ontbrekende straten, in december. Met behulp van een shovel van de stratenmakers is het uiteindelijk allemaal gelukt.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.