Skip to content

Familie Alblas

Bij Middelkoop hebben we een fijne ervaring gehad bij het kiezen en realiseren van onze badkamer.
We vonden de beschikbaarheid van showroommodellen en samples goed. We zijn twee keer langs geweest, waarbij we veel hebben kunnen zien en voelen. Hoewel het bezoek met de kinderen wat rommelig was, hebben we toch veel opties kunnen bekijken en samen een plan kunnen maken. Het was handig dat we uiteindelijk zelfs de tegel die we wilden, maar nog niet in de showroom was, konden zien bij ons tweede bezoek.

We hebben gebruikgemaakt van de mogelijkheid om de badkamer door het team van Middelkoop te laten plaatsen via onze aannemer, Merwestreek. De samenwerking met de monteurs verliep uitstekend. Alles was perfect geïnstalleerd toen we het huis kochten, dus we hoefden ons geen zorgen te maken over leidingen of andere technische aspecten.

Er was voldoende begeleiding en advies bij het kiezen van de juiste apparatuur en accessoires voor onze badkamer.

Danny Rozema heeft ons uitstekend geholpen, waarbij we samen alle details hebben doorgenomen en een plan hebben uitgewerkt. Ook heeft hij een plaatje gemaakt zodat we konden zien hoe het uiteindelijk zou worden.

We zijn tot nu toe erg te spreken over de kwaliteit van de gebruikte materialen die niet gevoelig zijn voor krassen of beschadigingen. Alles voelt stevig aan en functioneert tot nu toe perfect. We zijn erg tevreden met de mooie details en de kwaliteit van het geleverde werk!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.