Skip to content
__P 32
__P 2 (2)
__P 26
__P 24
__P 4
__P 20
__P 23
__P 7
previous arrow
next arrow

Eiland Ossenwaard

Project Eiland Ossenwaard

Met een lengte van 1,3 km en een uiterste breedte van 350 m is Eiland Ossenwaard het grootste privé eiland van Nederland. En u kunt daar nu gaan wonen!

In samenwerking met villabouwer ThuisinBouwen en Bekhuis & KleinJan Architecten is hier een prachtig project ontwikkeld van 8 vrijstaande en exclusieve villa’s. Elk van de 8 villa’s is uniek; wat ze met elkaar gemeen hebben, is een exclusieve uitstraling met witte gevels en rietgedekte kappen.

Ossenwaard

Op Ossenwaard met haar unieke ligging en groene waterrijke omgeving worden een aantal karakteristieke en eigentijdse woningen gerealiseerd. Woningen, met een bijzondere eenheid en samenhang, maar ook een sterke eigenheid en individualiteit. Samenhang in een rijke en chique materialisatie en eenduidig kleurenpallet maar met diversiteit in vormgeving en detaillering. Door elke woning uniek te ontwerpen en af te stemmen op de specifieke locatie in Ossenwaard en de daarbij behorende oriëntatie ontstaan verschillende ruime villa’s passend op de plek. De karakteristieke witte woningen met rijke rietgedekte kappen zorgen voor een prachtige samenhang en fraaie overgang met het omliggende landschap. Daar waar de ene woning een moderne uitstraling heeft, leunt de andere meer op een traditionelere vormgeving. Al deze ingrediënten zorgen voor een prachtig levendig, groen en eigentijds gebied waar u prachtig kunt wonen in karaktervolle woningen. Dat maakt Ossenwaard juist zo uniek!

Projectpartners

Eiland Ossenwaard

te Ossenwaard

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white