Skip to content
905_2160x1440
vogelvlucht
15 de Luitenant - Blok B
vogelvlucht.1920x0
12-havenmeester
13-havenmeester-en-kapitein
previous arrow
next arrow

de Nieuwe Haven

Markante plek
Met uitzicht op een schitterende haven, met een drijvend restaurant onder de rook van Rotterdam
Heb je ooit zo een prachtige woonlocatie gezien? Hoog op de dijk langs de Lek, aan de Dorpsstraat in Streefkerk, met een schitterend uitzicht naar alle kanten. Het project bestaat uit woningen en appartementen met een geheel eigen uitstraling, voor ieder wat wils.

Locatie
De link van dit project naar de haven is bijzonder! Voor de toekomstige bewoners is er de garantie op huur van een ligplaats.
De locatie van Nieuwe Haven is uniek: wie heeft er nu een jachthaven als buurman? Gelegen op de dijk, met uitzicht over de Lek en centraal in Streefkerk.

Projectpartners

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white