Skip to content
446_1440x960
139733350-1024x576
137602955
135952489
de-kwartiermeester-2-730x510
previous arrow
next arrow

De Kwartiermeester

HIER VOEL JE JE THUIS
Hoog-Dalem, de prachtige, groene nieuwbouwwijk van Gorinchem, is een volwassen wijk aan het worden. De tuinen zijn aangelegd en de wijk komt echt tot leven. Aan de Laag Dalemseweg realiseren wij de Kwartiermeester.

De Kwartiermeester
In De Kwartiermeester kun jij je droomhuis realiseren, met eindeloze keuzemogelijkheden voor plattegronden, kleuren en indelingen. Word deel van deze levendige buurt en geniet van de hoge kwaliteit architectuur en het vele groen. Jouw thuis in Hoog-Dalem, begint in de Kwartiermeester!
Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

De Kwartiermeester

te Gorinchem

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white