Skip to content

BORA S PURE

VERRASSEND VEEL MOGELIJKHEDEN – RUIMTELIJK WONDER VOOR DE KEUKEN

Levert topprestaties

Topprestaties met goed uitgekiende technologie: dankzij de speciaal voor BORA ontwikkelde inductiespoelen kan het volledig oppervlak van het kookveld optimaal worden benut. Op de vier kookzones van verschillende grootte passen alle gangbare kookpotdiameters. En met zijn stille ventilator werkt de afzuiging ook op hoog vermogen altijd bijzonder stil.

Eenvoudige reiniging

De grote, makkelijk toegankelijke afzuigopening maakt het mogelijk: alle onderdelen van de BORA S Pure die in contact komen met de kookdampen, kunnen voor de reiniging heel eenvoudig worden verwijderd. In de vaatwasser nemen ze heel weinig plaats in. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk.

Design – Doordacht en mooi van vorm

Minimalistisch design, vlak ingewerkt: de BORA S Pure is een aanwinst voor elke keuken! Vooral de afzuigopening is met zijn asymmetrische plaatsing een blikvanger. Dit geeft het kookveld een bijzondere en moderne look, net als het onopvallende bedieningspaneel met intelligente ovenruimteverlichting.

Eenvoudige bediening
Zo eenvoudig kan het alleen bij BORA zijn: met de touchslider bedient u de BORA S Pure heel eenvoudig. Alles wat u hoeft te doen, is erop tikken of met uw vinger omhoog en omlaag te bewegen. Zo kunt u met enkele aanrakingen moeiteloos alle belangrijke functies bedienen.
Spelen
Slide