Skip to content

Beste Geberit AquaClean verkoopteam 2019

Een mooie prijs. Deze keer voor onze badkamerafdeling.

En de winnaar is…

Allereerst zijn we genomineerd, evenals nog vijf andere kanshebbers. Een afvaardiging van Geberit AquaClean heeft naast een officieel certificaat, ook een mooie bos bloemen en een heerlijke taart bezorgd. Hoe tof is dat. Daar is het niet bij gebleven. 14 februari 2020 is de uitslag bekend gemaakt. En de winnaar is…Middelkoop Culemborg B.V. De adviseurs van de badkamerafdeling mogen zich het ‘Beste Geberit AquaClean verkoopteam 2019’ noemen. Een prestatie van formaat. Accountmanager Jeroen heeft het bijbehorende, officiële certificaat en de mooie bos bloemen overhandigd. Waarvoor dank. Zit u binnenkort ook aan het bureau van één van deze specialisten? Van harte welkom.

Reactie afdelingshoofd Jan-Willem

“Het is natuurlijk erg leuk dat we als team zijn beloond voor de mooie samenwerking met Geberit AquaClean. De douchewc is een product dat inmiddels in vrijwel ieder adviesgesprek aan de orde komt. Want reiniging met water, in plaats van een droog toiletpapiertje, is iets wat steeds meer wordt gewaardeerd.”

“Jaren geleden was het product nog relatief onbekend. En onbekend maakt onbemind. Inmiddels kunnen we zeggen dat er van onbekendheid geen sprake meer is. De douchewc wordt steeds meer omarmd.”

Geberit AquaClean douchewc

We douchen met water, wassen de auto met water, maar op het toilet gebruiken we een stukje papier. Met de Geberit AquaClean douchewc ervaart u het comfort van de zachte en natuurlijke reiniging met water. Met de technologie van de douchewc krijgt u, met een druk op de knop, een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne.