loading_nice

Moderne badkamers

Rust, ruimte en bijzonder strakke vormgeving

Minimalistisch en strak

Een moderne badkamer is herkenbaar door de minimalistische strakke stijl. De combinatie van de strakke lijnen, frisse kleuren en metalen accessoires zorgen voor rust en ruimte. Wanneer u hier naar binnen loopt, zijn er weinig prikkels en kunt u gaan ontspannen. Maar u kunt ook juist verrast worden door felle accentkleuren en trendy tegelwerk.

Uw persoonlijke moderne badkamer

Door bovenstaande elementen elke keer weer opnieuw te combineren creëren wij samen met u uw moderne badkamer. Die is compleet persoonlijk. Dat is bij iedere klant opnieuw ons streven. Dé moderne badkamer bestaat niet. U als klant bent uniek en daarom wordt uw badkamer dat ook.

Samen met u

Wij helpen u om te focussen, ideeën op te doen en bij te sturen. Als iets niet bij elkaar past zullen we uw dat eerlijk zeggen. In de showroom hebben wij voorbeelden hoe wij een moderne badkamer zouden inrichten. Neem eens een kijkje in onze online showroom en laat u overtuigen dat onze ideeën van een moderne badkamer u verder kunnen helpen.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

“Het meedenken en het goede luisteren naar onze wensen zijn uiteindelijk bepalend geweest.”

Deze adviezen hebben er mede voor gezorgd dat we voor Middelkoop zijn gegaan.

Familie Schoonhoven
´s Hertogenbosch
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Rust, ruimte en strakke vormgeving

In een moderne badkamer is al snel duidelijk dat de basis het belangrijkst is: rust, ruimte en strakke vormgeving in kranen, badmeubelen en sanitair. En voldoende opbergruimte om storende zaken in op te bergen. Te veel potjes, flesjes en handdoeken maken de ruimte immers rommelig.

Modern contrast

Bang dat het een kille, onpersoonlijk ruimte wordt? Denk meer in grote gebaren dan in talloze snuisterijen. Zorg voor één mooi, groot object, bijvoorbeeld een grote plant die goed gedijt in vochtige ruimtes. Of voor een mooi stuk kunst van ruwer materiaal als contrast met de strakke ruimte.

Persoonlijke invulling van de moderne badkamer

Een moderne badkamer kan ook naar de ‘industriële’ of ‘design’ woonstijl neigen. Of juist licht de klassieke of landelijke woonstijl overlappen. Het zijn de details, de persoonlijke invulling en de finishing touch die een badkamer modern maken.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Moderne badkamers - Rust, ruimte en strakke vormgeving

Kenmerken en aandachtspunten moderne badkamer

  • Techniek en comfort spelen zowel functioneel als qua uiterlijk een grote rol:
  • Een hangend toilet heeft een andere uitstraling dan een staand toilet, is eenvoudiger schoonmaken (ook onder het toilet) en met ingebouwd reservoir is alleen de bedieningsknop nog zichtbaar
  • Met inbouwthermostaat kranen is alleen de bedieningshendel nog zichtbaar. Ook een kraan met infrarood-technologie past goed in een moderne badkamer
  • Met de gecombineerde functies van stomen, douchen, zonnelampen en massage in één douchecabine komen functionaliteit, design én optimaal comfort samen
  • Multimedia-apparatuur zorgt voor uw eigen sfeer in de badkamer
  • Minimalistische, kubistische, organische, ronde en architectonische vormen; alles is mogelijk. Zolang het maar een uitgebalanceerde mix is.
Moderne badkamers - Kenmerken en aandachtspunten moderne badkamer

Trends voor moderne badkamers

 De strakke lijnen in een moderne badkamer kunnen gehandhaafd blijven door middel van een inloopdouche. De glazen wanden zorgen ervoor dat het lijnenspel zichtbaar blijft en versterken met minimalistische effect. Niet alleen is het daar goed voor maar het verstrekt ook het ruimtelijk effect.

Een andere trend is het aanleggen van een gietvloer in de moderne badkamer. Dit is een vloer dit wordt gegoten in de badkamer. Het is dus een geheel zonder naden. Het ziet er zeer strak uit. Daarnaast is het waterdicht en heb je geen problemen met vieze voegen. Een industriële badkamer zou je door middel hiervan kunnen voorzien van een betonlook.

In een moderne badkamer wordt gebruikt men vaak het contrast van grote en kleine tegels. Door middel van het afwisselen van grote tegels en mozaïek kunt u rust creëren en tegelijkertijd ergens juist de aandacht op vestigen. Het afwisselen van diverse tegels biedt u de mogelijkheid om ook eens een sterke kleur in te brengen in het geheel.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Moderne badkamers - Trends voor moderne badkamers

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist