Landelijke badkamers

Warme kleuren, natuurlijke materialen en wat eigenzinnigheid

Een landelijk interieur is helemaal jouw stijl. Graag doe je inspiraties op in allerlei bladen. Maar hoe realiseer je deze stijl in jouw badkamer? 

De details maken de badkamer landelijk

Hoe je met een andere tegel een compleet andere badkamer krijgt. Een ander badkamermeubel die ervoor zorgt dat de badkamer geen moderne uitstraling heeft maar een landelijke. Natuurlijk is dat nog maar het begin. Want een landelijke badkamer komt juist tot zijn recht wanneer de details kloppen.

Onze adviseurs kunnen hierover met u meedenken.

Juist als het over zulke dingen gaat kunnen wij onze meerwaarde bewijzen. Dat kan betekenen dat we die ene douchekop die u zo mooi vind toch afraden. Al nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

“Middelkoop dacht goed met ons mee!”

‘Sinds zes jaar werkt mijn man als zelfstandig monteur regelmatig voor Middelkoop Culemborg. Nu we toe waren aan een nieuwe badkamer was het voor ons nogal vanzelfsprekend om deze bij Middelkoop uit te kiezen. Al eerder hebben we een toilet bij hen gekocht en waarschijnlijk stond dit bij Middelkoop nog in het systeem, want de adviseur wist al precies welke stijl badkamers ons aan zou spreken.'

Familie Budding
Veenendaal
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Warme kleurencombinaties

Een landelijke badkamer is ruimtelijk en sfeervol ingericht. De authentieke afwerking, luxe sanitaire voorzieningen en de accessoires, maken de landelijke badkamer een veel gekozen badkamerstijl bij menig huishouden.

De landelijke badkamer kenmerkt zich door een mooi kleurenpalet van wit en warme bruintinten zoals zand- en aardekleuren. Wit dient vaak als basiskleur voor sanitair, wandtegels en verschillende accessoires. Bruintinten worden veelal gebruikt voor kastdeurtjes en de overige accessoires. Eventueel wordt nog gebruik gemaakt van overige, zachte pasteltinten.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Landelijke badkamers - Warme kleurencombinaties

‘Oude’ materialen

Bij landelijk wonen wordt er regelmatig gebruik gemaakt van ‘oude’ materialen:  meubels en accessoires met een whitewash of opgeschuurde afwerking. Ook badkamermeubels zijn verkrijgbaar in sloop- of steigerhout uitvoering om in de landelijke badkamer een rustieke sfeer te creëren.

Maak een afspraak om – samen met onze badkamer adviseurs – uw eigen landelijke badkamer samen te stellen.

Landelijke badkamers - ‘Oude’ materialen

Overige kenmerken van de landelijke badkamer

Net als in de landelijke woonstijl, wordt in landelijke badkamers veel gebruik gemaakt van hout en natuurlijke materialen. In deze badkamer is het gezellig en huiselijk. Steeds vaker wordt weer gekozen voor lambrisering van de wanden met behulp van hout. Maar ook matte rustieke keramiek tegels passen erg goed in de landelijke badkamer.

Accessoires die in deze badkamer veel voorkomen zijn de authentiek ogende ladder, schuin tegen de muur, als handdoekenrek. Of het houten krukje of de rieten opbergmanden. Badkamermeubels  in landelijke badkamers zijn vaak gemaakt van echt hout.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Landelijke badkamers - Overige kenmerken van de landelijke badkamer

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist