Skip to content
Ambachtshof-afbeelding-vrijstaande-villa
ambachtshof-zij-1250x0-c-default
Ambachtshof-intro-img7
Ambachtshof_main-slider5-1280x865
Ambachtshof_main-slider1-1280x865
previous arrow
next arrow

Ambachtshof

WONEN AAN DE ZUIDOEVER VAN ROTTERDAM: OUD-IJSSELMONDE
De rijke combinatie van het stadse leven, voldoende privacy en riante leefruimte. Ambachtshof staat garant voor knus en ontspannen wonen, maar toch dicht bij de stad. En dat allemaal in een groene omgeving waar kinderen de ruimte hebben om te spelen en voor buren om elkaar te ontmoeten. Het project omvat 11 klassieke en energiezuinige koopwoningen, waarvan 10 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande villa. Een exclusieve kans die je zelden zo dicht bij de stad tegenkomt!

Woningen
Deze prachtige koopwoningen hebben een klassieke architectuur en zijn gesitueerd in een hofje. De woningen worden afgewerkt met zadeldaken, bakstenen gevels en mooie houtaccenten. Er is een natuurlijke (groene) erfafscheiding door de hagen die worden aangelegd. Zo waan je je in een groene omgeving vlakbij het water. En natuurlijk zijn de woningen duurzaam, elke woning is voorzien van 15 zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming en is gasloos. Ook fijn om te weten is dat er een externe berging is aan de woning. Heerlijk wonen in een kindvriendelijke buurt met voldoende parkeergelegenheid. Kortom, een unieke plek om te wonen!
Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

Ambachtshof

te Rotterdam

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white