Skip to content
2200216-RVO-Achter-het-Fort-Straatbeeld-BLK08-def-HR-scaled-11afca85
2200216-RVO-Achter-het-Fort-Achter-gevel-NR45-46-Avond-def-HR-scaled-db1dd982
2200216-RVO-Achter-het-Fort-Straatbeeld-NR46-def-HR-scaled-9ecfaf61
2300000-Achter-het-Fort-Nieuwegein-Vogelvlucht-SP01-08-de0626b4
2200216-RVO-Achter-het-Fort-Straatbeeld-BLK01-def-HR-scaled-1671a4ca
2200216-RVO-Achter-het-Fort-Straatbeeld-NR-48-49-def-HR-scaled-93903f4f
333_1440x960
2200216-RVO-Achter-het-Fort-Straatbeeld-BLK02-def-HR-scaled-96f648dc
previous arrow
next arrow

Achter het Fort

Vorstelijk wonen in Nieuwegein

Droom jij van een comfortabele én duurzame nieuwbouwwoning die net zo groen is als de historische omgeving waar hij staat? Dan kom jij thuis in Achter Het Fort. Vorstelijk wonen op een unieke locatie in Nieuwegein.

Aan de Dieselbaan in de wijk Rijnhuizen verrijst Achter Het Fort. De naam van dit project verwijst naar het stoere Fort Jutphaas, dat op steenworp afstand van jouw nieuwe woning staat. Tegenwoordig doet het fort dienst als uitstekend restaurant en is het prachtige park openbaar toegankelijk. Hier kom je helemaal tot rust in één van de ligstoelen of geniet je met je gezin van een heerlijke picknick.

Groen wonen

Achter Het Fort telt in totaal 54 woningen, verdeeld in diverse woningtypen. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen; stuk voor stuk moderne, uitstekend geïsoleerde woningen voorzien van een warmtepomp. Daarmee ben jij klaar voor een groene toekomst.

Omsloten door water vormt Achter Het Fort een soort schiereiland. Het water zorgt voor reuring en geeft de wijk een bijzondere sfeer. Bovendien vormt de waterkant de ideale plek om de hengel uit te gooien. Daarmee is Achter het Fort een fijne groene plek om te wonen.

We bouwen de 54 woningen in twee fases. Binnenkort starten we met Fase 1, waarin we de eerste vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen realiseren.

 

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

Achter het Fort

te Nieuwegein

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white