Ga naar hoofdinhoud
e90963fc-d922-4b79-a52b-cc242e36bf34
520_2160x1440
874_1440x960
521_2160x1440
a859c223-5cb0-49bd-bd59-f61e73ab6d35
6b71459e-01e0-417a-91f5-d18e47bc0f36
previous arrow
next arrow

Wonen in Symfonie

Dorps wonen, binnen de Rotterdamse Ring!

Pernis als Rotterdamse deelgemeente heeft een centrale ligging; hartje Rotterdam is zo bereikbaar, zowel met de auto, als met het openbaar vervoer. Elke 10 minuten vertrekt er een metro, zo bent u in mum van tijd op uw bestemming. Vanaf Rotterdam Centraal Station reist u niet alleen door heel Nederland, maar zelfs naar allerlei Europese bestemmingen. Daarnaast heeft Pernis een ideale ontsluiting via de A4 en A15.

Rotterdam heeft een hoop te bieden met haar uitgebreide winkel-, horeca- en uitgaansvoorzieningen. Van de Foodhallen op de Wilheminapier, de Markthal op de Blaak, tot de Beurstraverse (lees: Koopgoot) voor een dag winkelen, en niet te vergeten de altijd gezellige Witte de Withstraat met zijn diversiteit aan horecagelegenheden. En dit is nog maar een kleine greep uit alle mogelijkheden van de bruisende stad Rotterdam!

Maak kennis met Wonen in Symfonie

Op de plek van de voormalige basisschool ‘Het Waterschip’ heeft De Roon Architecten zes royale woningen ontworpen. Met ‘Wonen in Symfonie’ wordt verwezen naar de muziekkoepel op het Arie den Arendplein, waar het project aan gelegen is. Het Arie den Arendplein is centraal gelegen in Pernis aan de Cornelis van Dijckstraat en Vroomstraat.

Het project omvat een zestal bijna-energie-neutrale koopwoningen. De woningen zijn gelegen aan een rustige straat met een eigen parkeerstrook welke voorziet in twee eigen parkeerplaatsen voor de deur per woning. De woningen hebben bovendien een royale beukmaat breedte van maar liefst zes meter!

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

Wonen in Symfonie

te Pernis

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white