Skip to content

Monteur ZZP-basis

Productgroepen:
Badkamers | Vloeren

Planning:
Jij bepaald!

Ben je een zzp-er of een zzp-team en monteer je graag badkamers of vloeren? Ben je klantgericht en vind je kwaliteit belangrijker dan snelheid? Leg je ook de lat hoog en geeft een een tevreden klant je energie? Kom dan eens bij Middelkoop op de koffie. Samen bespreken we jouw en onze werkwijze. We laten je zien dat goed werk ook goed betaald wordt. We waarderen de zelfstandigheid en betrokkenheid van de zzp-ers. Dit is de reden waarom we al jarenlang met een groot aantal zzp-ers samen werken.

(Samen)werken voor Middelkoop Culemborg

  • Gemakkelijk contact: We staan altijd voor je klaar. Heb je inhoudelijke vragen over je klus? Je hebt veelal contact met de orderverwerkers. Daarnaast heb je, indien nodig, contact met bijvoorbeeld de planner.
  • Duidelijke communicatie via een app: Wij werken met de app Mijnmontage. Helemaal van deze tijd, toch? In deze app staat alle informatie welke je nodig hebt voor je werkopdrachten. Overzichtelijk en eenvoudig. Zodoende kun jij je focussen op de klus. Wij zorgen voor de rest. Kortweg: Middelkoop ontzorgt.
  • Planning: Jij bepaalt je agenda. De te werken dagen stem je af met onze planner.
  • Betaling: We betalen gewoonlijk binnen een week. Ook hierin geldt: Duidelijkheid en tevredenheid zijn in ons wederzijds belang.
  • Reistijden: We begrijpen dat de reistijden voor een klus binnen de perken moeten blijven. Met het inplannen van een klus, houden we hier rekening mee.
  • Ervaren opdrachtgever: 85 jaar ervaring / Ruim 4.000 m² showroom / 85 medewerkers.
  • Familiebedrijf: In de letterlijke zin van het woord. De derde generatie staat momenteel aan het roer. De vierde generatie is ook al werkzaam binnen het bedrijf. In figuurlijke zin: Middelkoop, dat zijn we samen. Daarbij heeft elke afdeling zijn specialiteit. Elk personeelslid / elke ZZP’er dus ook. Ben jij onze nieuwe specialist? Dan gaan we samenwerken aan het goede doel. Welk doel dat is? De realisatie van de keuken en badkamer die aansluit bij de wensen en behoeften van onze klant.

Ben jij dé monteur die we zoeken? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Stuur een mailtje t.a.v. Henk Middelkoop naar vacature@middelkoopculemborg.nl of neem contact op via 0345 – 51 20 20. Tijdens het gesprek bespreken we onze wederzijdse verwachtingen, vragen en werkwijze. Zo weten we beide wat we aan elkaar hebben. Welkom bij Middelkoop Culemborg. De koffie staat klaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.