Ga naar hoofdinhoud
31635_Ext 3
31635_VV 2
31635_Ext 4
31635_VV 1
31635_Ext 1
31635_Ext 2
previous arrow
next arrow

’s Gravenweg 454

EXCLUSIEF WONEN
IN DE LUWTE VAN
DE STAD

Onderscheidend. Gedurfd. Maar vooral exclusief. In een decor van groen verrijst ‘s-Gravenweg 454, een kleinschalig gebouw met villa-appartementen. Voor wie Rotterdam dichtbij wil, maar wel op gepaste afstand.

VILLA-APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES

De moderne woonvilla omvat diverse woonfuncties die terugkomen in een zeer gevarieerd aanbod van in totaal dertien een- en tweelaagse villa-appartementen en twee penthouses. Studioschaeffer architecten heeft op ingenieuze en elegante wijze deze woningen in een nieuwe woonvilla’s ontworpen.

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

’s Gravenweg 454

te Rotterdam

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white