Ga naar hoofdinhoud
exterieur sp 02
exterieur sp 01 ochtend
exterieur sp 11
previous arrow
next arrow

Woudrichem

Wonen in historie

Woudrichem is historisch leuk, en is bekend vanwege o.a. Slot Loevestein. Maar de stad is veel meer dan dat! Dit historische stadje bruist van activiteiten en zeker de vesting zelf is oogstrelend en fascinerend mooi door het monumentale karakter van de bebouwing, de soms smalle straatjes, de imponerende wallen, gezellige restaurantjes en zeker niet te vergeten de historische haven.

In Woudrichem kun je ook genieten van tentoonstellingen in het Visserij- en Cultuurhistorisch Museum. Van de indrukwekkende Martinuskerk, de Gevangenpoort, de prachtige Hoogstraat met monumentale panden en de pittoreske haven.

Door de ligging aan de monding van de Afgedamde Maas, waar deze samenvloeit met de rivier de Waal en beide samen verder gaan als Merwede wordt Woudrichem omgeven door een uniek stukje natuur. Hier zijn volop mogelijkheden om te wandelen waarbij een oversteek met het voetveer naar Slot Loevestein of de binnenstad van Gorinchem tot één van de vele recreatiemogelijkheden behoort.

Project ‘Poort van Woudrichem’

Aan de zuidkant van Woudrichem met zicht op de entree van de stad en de achtergelegen weilanden wordt op de plek van een voormalig waterschapskantoor het nieuwe, moderne en robuuste appartementencomplex “Poort van Woudrichem” gebouwd. Gesitueerd bij de entree van Woudrichem doet het nieuwe en robuuste appartementencomplex zijn naam eer aan.

Na een lange dag is het natuurlijk erg fijn thuis te komen in een woning die van alle gemakken is voorzien. Duurzaam, luxe, comfortabel, veilig, een prachtig uitzicht, groen en heerlijk wonen komen samen in “De Poort van Woudrichem”.  Het project is ruim van opzet en op het binnenterrein worden 53 parkeerplaatsen aangelegd in een groene omgeving. De parkeerplaatsen zijn gezamenlijk eigendom binnen de VVE.

Het appartementencomplex bestaat uit 28 appartementen, waarvan 21 koopappartementen en 7 huurappartementen. De koopappartementen variëren in woonoppervlakte (GBO) van 70 m2 tot 136 m2 .

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

Poort van

te Woudrichem

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white