Ga naar hoofdinhoud
Ede view 4-cor2-300DPI
Ede view 3B-300dpi
Ede view 1B-300DPI
previous arrow
next arrow

Parc Clinckenbergh

Geschiedenis de Klinkenberg

De locatie van de Klinkenberg, heeft een roemrijk verleden. Op de foto in het midden staat Villa Klinkenberg aan het Heuvelsepad dat tegenwoordig middenin het centrum van Ede is gelegen. Toentertijd was dit een groen gebied waar gewandeld en gerecreëerd werd. Op de locatie zijn ook café-restaurant Calluna en een zand- en grindgraverij gevestigd geweest.

In 1970 werd hier bejaardencentrum De Klinkenberg geopend en werd een aantal huizen aan de overkant van het perceel gesloopt.

Vanaf 2012 zijn er geen senioren meer woonachtig in De Klinkenberg. Na een periode van tijdelijke huisvesting op het oude kazerneterrein, is aan de Concordiahof voor hen de “Nieuwe Klinkenberg” gebouwd.

Het ontwerp

Deze locatie bood ons de kans om “woningen in het groen” te ontwerpen met een architectuur die zich voegt in het groen en waarbij verschillende aardetinten zijn gebruikt. Er is de keuze gemaakt voor de toepassing van een natuurlijke kleur baksteen, waardoor er rust ontstaat in het ontwerp en de gebouwen mooi opgaan in het groene park.

Het koopgebouw heeft 4 bouwlagen met een accent van 8 bouwlagen op de kop. De gebouwen zijn alzijdig ontworpen, waarbij er vanwege het behoud van privacy voor de woningen aan de Van Heutszlaan geen balkons op de kop van de gebouwen aan de noordzijde zijn gesitueerd.

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

Parc Clinkenbergh

te Ede

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white