Ga naar hoofdinhoud

Monteur vloeren. Loondienst of zzp-er.

Productgroepen:
Vloeren

Planning:
In overleg

Jij bent onze nieuwe Monteur vloeren?  Kom werken bij of voor Middelkoop. Onderstaand tref je de vakkundigheden voor deze functie.

 • Professioneel / Passie / Precies: ´Een goede voorbereiding is het halve werk´. Dat geldt zeker voor het monteren van een vloer. Hierbij komt het maatwerk helemaal tot uiting. Het is je passie om de wens van de klant in werkelijkheid te brengen. Hierbij ga je nauwkeurig te werk. Of het nu is tijdens het in leggen van de vloer of het opruimen van alle gebruikte materialen;
 • Ervaring: Jij verpersoonlijkt de vakkundigheden. Je bent een goede, ervaren monteur en hebt enkele jaren ervaring met het monteren van vloeren en/of aanverwante zaken;
 • Resultaatgericht: Je weet waarvoor je het doet; voor een perfect eindresultaat en voor een blije klant. Geen montage klus is hetzelfde. Jouw werk is perfect en sluit nauwkeurig aan bij wat de klant voor ogen heeft. Dankzij jouw vakmanschap heeft de klant jarenlang gebruiksplezier. Hoe mooi is dat.
 • Finesse / Flexibel: Een kleine bijzonderheid. Dat is het eindresultaat dat jij ambieert. Dat is jouw manier van werken. Want naast de voorbereiding en uitvoering van een klus, zorg je ook voor de oplevering. Je bent flexibel inzetbaar, maar jij bepaalt je agenda. De werkzaamheden worden in goed overleg met de planner vastgesteld.
 • Expertise: Elke order of serviceaanvraag is anders. Je weet met jouw kunde in elke situatie een mooi resultaat neer te zetten.
 • Communicatief vaardig: Het ‘werken bij de klant’ past perfect bij jou. Je communiceert op een klantvriendelijke en professionele wijze. Niet onbelangrijk: Jij bent op dat moment het gezicht van Middelkoop.
 • Technisch inzicht: Je weet hoe je met technische vragen om moet gaan. Technisch in de brede zin van het woord. Je kent de begrippen rondom vloeren. Ook belangrijk: Je weet oplossingen te vinden voor technische vragen en problemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

(Samen)werken voor Middelkoop Culemborg

 • Duidelijke communicatie: Je hebt veelal contact met de planner. Met deze collega stem je alle klussen af. Daarnaast heb je, indien nodig, contact met bijvoorbeeld een inmeter.
 • Montage app: Wij werken met een app. Helemaal van deze tijd, toch? In deze app staat alle informatie rondom een montageklus. Overzichtelijk en eenvoudig. Zodoende kun jij je focussen op de klus. Wij zorgen voor de rest. Kortweg: Middelkoop ontzorgt.
 • Planning: Jij bepaalt je agenda. De te werken dagen stem je af met de planner.
 • Betaling: We betalen gewoonlijk binnen een week. Ook hierin geldt: Duidelijkheid en tevredenheid zijn in ons wederzijds belang. (zzp)
 • Reistijden: We begrijpen dat de reistijden voor een klus binnen de perken moeten blijven. Met het inplannen van een klus, houden we hier rekening mee.
 • Ervaren opdrachtgever: 85 jaar ervaring / Ruim 4.000 m² showroom / 81 medewerkers.
 • Familiebedrijf: In de letterlijke zin van het woord. De derde generatie staat momenteel aan het roer. De vierde generatie is ook al werkzaam binnen het bedrijf. In figuurlijke zin: Middelkoop, dat zijn we samen. Daarbij heeft elke afdeling zijn specialiteit. Elk personeelslid / elke ZZP’er dus ook. Ben jij onze nieuwe specialist? Dan gaan we samenwerken aan het goede doel. Welk doel dat is? De realisatie van de vloer die aansluit bij de wensen en behoeften van onze klant.
 • Gesprek: Ben jij dé monteur die we zoeken? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Stuur een mailtje t.a.v. Henk Middelkoop naar vacature@middelkoopculemborg.nl of neem contact op via 0345 – 51 20 20. Tijdens het gesprek bespreken we onze wederzijdse verwachtingen, vragen en werkwijze. Zo weten we beide wat we aan elkaar hebben. Welkom bij Middelkoop Culemborg. De koffie staat klaar.