Ga naar hoofdinhoud

Mevrouw Van der Wielen

Op advies van de aannemer ben ik voor de badkamer en het toilet bij Middelkoop geweest. Samen met Danny hebben we eerst gekeken wat de wensen waren en is er een eerste opzet gemaakt. Daarin waren bepaalde materialen als tegels verwerkt, maar later twijfelde ik daarover of het niet saai was. Daarom ben ik nog twee keer naar de showroom gegaan om tot de juiste keuzes te komen. Uiteindelijk kwamen we op de aqua blauwe tegels in visgraatpatroon.

Voor de oplevering van de woning was alles geplaatst, dat ging allemaal prima! Enkel de spiegel kwam wat later, maar verder was alles netjes af bij oplevering.

Het voelt echt een beetje als een wellness, de waskommen en de tegels komen mooi tot hun recht. De grote spiegel was toen hij net aan de wand hing wel erg groot, maar het staat heel mooi. Ik was eerst bang dat het effect van de tegeltjes weg zou zijn, maar dat is zeker niet het geval. De spiegel was niet helemaal zoals verwacht, er zouden twee soorten licht in moeten zitten (direct en indirect licht). Na overleg hebben we toch besloten om hem te laten hangen.

De gesprekken bij Middelkoop verliepen heel goed, de adviseur werd steeds enthousiaster en gaf me alle ruimte. Ik dacht vooraf dat ik alles zelf moest bedenken, maar Danny dacht mee en het is uiteindelijk helemaal geworden zoals ik in gedachten had.

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer is het belangrijk dat je vooraf goed nadenkt over wat je wilt qua uitstraling. Ga inspiratie opdoen op Pinterest. Ik had uiteindelijk een foto van gekleurde tegels. Dan kan je dat laten zien en helpt het heel erg om tot de juiste keuzes te komen. Adviseurs denken wel met je mee, maar het is handig dat je zelf al een beetje weet wat je wilt. Het is heel fijn dat ze zo snel 3D tekeningen kunnen maken. Dan heb je gelijk een gevoel bij het totaalplaatje.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.