Ga naar hoofdinhoud

Mevrouw Timmer

Voor onze keuken zijn we niet heel uitgebreid bij verschillende zaken wezen shoppen. We hadden bij Middelkoop direct een goede klik met de adviseur. Niet zo’n autoverkoper met veel praatjes, maar echt iemand met kennis, tijd en oog voor ons als klant. We konden onze ideeën kwijt en werden begrepen. Dan werkt het gewoon en geef je met een goed gevoel de opdracht in handen.”

Voordat we een afspraak inplanden, waren we al een tijd bezig met het maken van plannen. We wisten dan ook al redelijk wat we wilden. In de showroom kozen we samen met de adviseur de juiste materialen uit wat voor ons praktisch én mooi was. Eigenlijk wilden we echt hout, maar is dat handig? Nu komt het echte hout alsnog terug in de koof boven de kookplaat en de plank aan de muur. Een leuk feitje, het hout komt van een boom die bij mijn ouders in de wei stond.

Twee gezellige mannen kwamen de keuken plaatsen. Alles werd in overleg met ons gedaan. Ze hebben heel goed werk geleverd en rustig en keurig gewerkt, heel prettig!

Het is een erg mooi geheel geworden, alles past nu bij de rest van het huis. Juist ook de kleuren van het blad en de handgrepen. De Quooker is overigens echt een genot om te hebben. En de kookplaat, die is zo praktisch en fijn, helemaal door de afzuiging die erin zit.

Middelkoop is een fijne zaak met uitstekende service!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.