Ga naar hoofdinhoud

Mevrouw Plomp

”Dit is niet de eerste keuken die we gekocht hebben bij Middelkoop, zodoende waren we al bekend met het bedrijf. De sfeer in de showroom is goed. We hadden een afspraak met een heel aardige en vlotte man die ons goed geholpen heeft.

We zijn zeer tevreden met deze keuken. Het is echt heel mooi geworden en precies zoals we in gedachten hadden! Er zat levertijd op de apparatuur, maar omdat we tijd genoeg en helemaal geen haast hadden, was dit voor ons geen enkel probleem. We hebben twee ovens waarvan we dachten dat er één ook een magnetron was. Dat is echter een combi-oven, dus we hebben geen magnetron.

Bij levering van de keuken bleek er schade aan een deurtje te zitten. Dat is gelijk opgelost door een nieuw deurtje te plaatsen. Onze vloer was al gelegd toen de keuken geplaatst werd. De montage ging vlekkeloos, maar de vloer was iets beschadigd. Dit is ook direct opgelost en daar is niks meer van te zien.

We bevelen Middelkoop aan bij aanschaf van een keuken. Neem de tijd om te gaan kijken in de showroom, het aanbod is groot en zeer divers.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.