Ga naar hoofdinhoud

Mevrouw Lommerde

”De projectontwikkelaar gaf het advies om de keuken aan te schaffen bij Middelkoop. Zodoende ben ik bij hen terechtgekomen. De sfeer binnen het bedrijf is heel gezellig en ontspannen.

Voordat ik naar de showroom ging, had ik nog geen compleet plaatje in gedachten. Wel wat ideeën over de inrichting van kasten en een kookeiland. Eenmaal in gesprek met de adviseur zijn alle ideeën vormgegeven. Over veel dingen heb ik lang nagedacht en al lopend door de showroom heb ik alle mogelijkheden bekeken en uitgezocht. Uiteindelijk is het een heel geslaagd project geworden. Iedereen vindt het een hele mooie keuken!

Het is belangrijk om een keuken te kopen zoals jij het wilt, je koopt een keuken voor jezelf, niet voor een ander. Kies waar je zelf gelukkig van wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruimte die je nodig hebt qua laden en kasten. Alles in de keuken werkt precies zoals ik in gedachten had, daarom ben ik zeer tevreden met het eindresultaat!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.