Ga naar hoofdinhoud

Mevrouw Hakkert – Timmermans

“Middelkoop is een bekende naam in onze omgeving. Vooral de goede kwaliteit en service komt altijd naar voren. We zijn nog wel naar andere winkels geweest, maar Middelkoop is de enige die de badkamer, ondanks de afwijkende hoeken, goed kan indelen.”

“Wat betreft de keuken hebben we een aantal eisen geformuleerd. We willen geen witte keuken en wel een eiland. Daarnaast hebben we gekozen voor een stoomoven, omdat we beide een drukke baan hebben. Daar maken we veel gebruik van. Het eten staat zo op tafel. Je hebt tijdens het koken veel meer tijd om bijvoorbeeld even met de kinderen bezig te zijn. Wat betreft de badkamer is het even puzzelen in verband met de verschillende hoeken. Met kinderen is het hebben van een bad én twee douches echt een uitkomst.”

Keuken

Badkamer

“Met beide adviseurs hebben we goed contact gehad. Er is veel aandacht voor de klant en ze hebben de tijd genomen om alle mogelijkheden te bespreken. Zo hebben we bijvoorbeeld meerdere trends bekeken rondom materialen, die bij ons passen.”

“Ook de montages zijn vlekkeloos verlopen. Er is netjes gewerkt. Een front was afwijkend van de andere fronten. Daar is gelijk een nieuw front voor besteld. De goede service van Middelkoop Culemborg vinden wij één van de grootste pluspunten.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.