Ga naar hoofdinhoud

Mevrouw Dijksterhuis

Hoe het begon en is geëindigd…

”De aannemer van het nieuwbouwproject had Middelkoop in de arm genomen voor het leveren van de badkamer. Het doorspreken van mijn wensen en het proces over de uitvoering bevielen mij goed. Daarom heb ik later ook bij Middelkoop mijn keuken gekocht.

Bij het kennismakingsgesprek vertelde ik Eva, de keukenadviseur, mijn dilemma dat koken mijn passie is, maar dat mijn woonstudio in hartje Utrecht daar qua vierkante meters totaal niet op is ingericht. Eva vond dit overduidelijk eerder een uitdaging dan een lastig probleem. Uiteindelijk ben ik een stuk of vijf keer langs geweest voor aanpassingen. De keuken werd ook steeds groter, vormen veranderden, kleuren veranderden en de kwaliteit werd verbeterd. Wat het helemaal afmaakte, zijn de frontpanelen van de keukenkastjes met ton-sur-ton bloemenprints. Eva paste echt toe wat ik in gedachten had. Ze was bereid om het proces aan te passen zonder extra kosten. Op het laatste moment wilde ik nog een kastje veranderd hebben. Dat was geen enkel probleem, echt heel fijn. Eva maakt de keuken heel persoonlijk. Ik had heel veel tijd om me te verdiepen in de opties en mogelijkheden, waardoor ik met de meest uiterste vragen en opties naar haar toe ben gegaan. Maar altijd hielp ze en niks was te veel. Kortom: mijn keuken is letterlijk en figuurlijk een maatwerkproject tussen Eva en mij geworden.

Vervolgens is de keuken geplaatst door twee supermensen! Het was niet makkelijk, maar ze hebben hun uiterste best gedaan en met passen en meten is het perfect opgeleverd! Lange dagen, keurig geordend en alle rommel meteen opgeruimd en meegenomen. Zelf zag ik er best tegenop. Alles stond vol en moest via het raam naar driehoog gebracht worden. Maar het is perfect verlopen.

Eigenlijk ben ik het meest blij met het design van de keukenkastjes. De rondingen, de bloemen en wat ik ook heel belangrijk vind: het advies wat Eva me gaf zoals een aanrechtblad wat niet snel kapot kan gaan. Misschien is een ander blad dan mooier, maar dit is perfect voor mij. De uitstraling van de keuken is precies wie ik ben. Eva heeft dus echt de mens achter het aanrecht gezien!

Ik kan niet anders zeggen dan dat Middelkoop een degelijk bedrijf is die echter met de tijd is meegegaan. Echt een aanrader! Ze gaan tot elk schroefje en moertje met je mee, maar houden wel rekening met je budget. En de prijs-kwaliteitverhouding is goed, ze kijken wat bij je past.

Ik ben Middelkoop heel dankbaar voor alles wat ze voor mij gedaan hebben. De rust, het vertrouwen. Dit krijg ik nooit meer voor elkaar, een keuken zoals deze.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.