Ga naar hoofdinhoud

Mevrouw Berkhout – Schouwenburg

We kennen Middelkoop via het bedrijf dat het appartement gebouwd heeft. Staton Bouw uit Werkendam heeft dit gerealiseerd. Tijdens het aankoopproces hebben we heel goed en regelmatig contact gehad met de adviseur, Danny Rozema. Er werd fijn met ons meegedacht over alle mogelijkheden. Van tevoren hadden we wel verschillende ideeën zoals een ‘T-muur’ in de badkamer. Hierdoor zijn badkamer, wastafel en wc in één ruimte aanwezig, maar toch gescheiden van elkaar. Met deze ‘T-muur’ en het wastafelmeubel in de badkamer ben ik vooral erg blij.

Van de plaatsing en montage hebben we weinig meegekregen. Dit is namelijk voor de oplevering van het appartement al gebeurd. Maar dit alles is prima verlopen en we hebben achteraf ook geen problemen ondervonden.

Middelkoop is een prachtige zaak met een mooi assortiment en deskundig personeel. Bij familie en vrienden vertel ik alleen maar met lof over deze zaak. Een aanrader!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.