Ga naar hoofdinhoud

Meneer Fortuin

“Middelkoop Culemborg heeft alles onder één dak en dat is heel fijn. Zodoende kan ik voor de keuken, de twee badkamers en de inloopkast bij hen terecht. Elke stijl is in de showroom vertegenwoordigd en het ontvangst is fantastisch. Middelkoop heeft merkbaar een ander imago dan de grote ketens.”

“Vooraf weet ik precies wat ik wil. Heel bewust heb ik voor warme kleuren gekozen, maar wel in een strakke en moderne setting. De adviseurs nemen de tijd om alles te laten zien en denken goed mee. Na de afspraak krijg ik samples en monsters toegestuurd.”

“De montage van de keuken en de badkamers verloopt geheel volgens planning. Ik woon op de tweede verdieping en daarom zijn de materialen met een kraan op het terras gezet en zo naar binnen geloodst.”

Keuken

Badkamer 1

Badkamer 2

Kast

“Qua nazorg zijn er voor hetzelfde probleem telkens andere mensen ingezet. Het is praktischer en werkbaarder als dezelfde persoon komt kijken en het ook oplost. Er is veel tijd overheen gegaan, terwijl dat zeker niet nodig is geweest. De eerste indruk is belangrijk, maar juist ook de laatste moet niet worden vergeten.”

“Bij Middelkoop Culemborg is veel keus en de medewerkers hebben verstand van zaken. De adviseurs weten ook wat de technische mogelijkheden zijn. Dat is erg prettig. Aan de telefoon hoef je niet telkens opnieuw je verhaal te doen, want de medewerkers weten wie je bent en in welke fase van het proces je staat.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.