Ga naar hoofdinhoud

Meneer Engels

“Via kennissen van mijn ouders ben ik bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen. Ik ben op zoek geweest naar een partij die begrijpt wat ik zoek. Bij Middelkoop krijg ik direct een goed gevoel. Ook omtrent de goede kwaliteit en service. Middelkoop onderscheidt zich van anderen, door je de aandacht en tijd te geven die nodig is.”

“De showroom, met kwalitatief hoogwaardige spullen, is echt heel mooi. Er zijn mogelijkheden, die de keuken net wat mooier en praktischer kunnen maken. Een grote oven bijvoorbeeld, die uiteindelijk ook is geïnstalleerd. In de showroom heb ik een soortgelijke keuken als nu gezien, met dezelfde inbouwapparatuur. Deze keuken spreekt mij aan en daar hebben we op voortgeborduurd. Uiteraard is hierbij rekening gehouden met de afmetingen van mijn keukenruimte. Dankzij de adviseur kan ik deze ruimte optimaal benutten. Ik heb nu onder andere dubbele uittreklades, een hoekkast en een nis met planken. Hierdoor kan ik meer ruimte benutten en staat het nog mooi ook.”

Keuken

“Bij de montage van de keuken gaat de vaatwasser niet helemaal goed dicht. Dit heb ik gemeld. Het probleem is daarna snel verholpen. Mijn opmerking is serieus opgepakt.”

“De volgende keer zal ik hier zeker weer mijn keuken kopen. Er wordt goed meegedacht en het bedrijf heeft alles wat je wilt. Middelkoop Culemborg onderscheidt zich van anderen, door de juiste aandacht te geven en verzorgt te werken. Ik geef Middelkoop een dikke 8.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.