skip to Main Content
middelkoop-slider-langerak-zuid-1

01

02

03

04

middelkoop-slider-langerak-zuid-2

01

02

03

04

middelkoop-slider-langerak-zuid-3

01

02

03

04

middelkoop-slider-langerak-zuid-4

01

02

03

04

Langerak Zuid – Fase 2

Fase 2 omvat 13 woningen aan de zuidrand van Langerak, namelijk 5 vrijstaande woningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen. De geheel nieuwe woonwijk wordt ruim opgezet, de woningen zijn duurzaam ontworpen en gasloos.

De ligging van fase 2 is fantastisch: de woningen zijn direct gelegen aan groene weilanden en aan water. Langerak telt ongeveer 1800 inwoners en mag zich een dorp aan de Lek noemen, vlakbij vestingstadje Nieuwpoort.

Voor de volledigheid: Langerak ligt in de landstreek ‘Alblasserwaard’. Een streek die bekend staat om het landelijke wonen met overwegend veel ‘groene’ elementen.

Projectpartners

Projectbrochure

Langerak Zuid – Fase 2

te Langerak

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white